Doneer

Ieder persoon klein of groot verdient een kans in het leven en jouw bijdrage maakt een verschil!

Samen met donateurs zoals jij helpen we burgers aan voedselpakketten, cursussen, opleidingsmogelijkheden, medicijnen of kleine operations die zullen zorgen voor een kleine verlichting of verbeteren van de gezondheid of een stap naar een beter toekomst.

Doneren bij Stichting Unito kan eenmalig, maar ook periodiek bijvoorbeeld maandelijks.

RSIN: 860435209

Steun Stichting Unito en maak direct geld over door de onderstaande fomulier in te vullen.

Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate

Uiteraard is het mogelijk om direct geld te storten. Dit kan op IBAN nummer NL35RABO0199645019 t.a.v. Stichting Unito.

Alleen dan kunnen we je niet bedanken voor je steun, maar ook niet op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Wil je eenmalig doneren aan een goede doel? Met een eenmalige donatie aan Stichting Unito zorg je ervoor dat wij meer mensen kunnen bereiken die een duw in de rug kunnen gebruiken. Eenmalig doneren aan Stichting Unito kan vanaf elk bedrag. Dit kan zowel onder eigen naam als anoniem.

Geld overmaken kan via iDeal of door middel van een eenmalige machtiging.

Wil je, zonder dat het je extra geld kost,  toch je bijdrage doen aan het welzijn van mensen? Met een periodieke donatie kan dat!

Dit is een slimme manier van geven.

Sinds kort heeft Stichting Unito de ANBI status